Skip to main content

Thomsonlaanlaan 41 Haarlem - VERKOCHT

Vraagprijs: € 440.000 k.k.

In het zeer geliefde Haarlem Zuidwest staat deze leuke hoekwoning die barst van de potentie. De woning dient gemoderniseerd te worden en kan dus helemaal naar eigen smaak worden ingedeeld en gerenoveerd. De woning beschikt over een lichte woonkamer met erker en schuifdeuren, een achtertuin met eigen achterom, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Met recht een ideaal gezinshuis! Ook bestaat er de mogelijkheid om een zesde slaapkamer te realiseren middels een opbouw.

Vanuit de voortuin bereik je de entree van de woning. Je komt binnen in de hal waarin een praktische kelderkast is. De hal geeft toegang tot de eerste badkamer en woonkamer. De woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en is mooi ruim en licht. Vanuit de woonkamer bereik je via de schuifpui de tuin en de eenvoudige, dichte keuken. Ook hier is een toegangsdeur naar de tuin. De tuin is bereikbaar via de achterom aan de zijkant. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een eenvoudige, ruime badkamer. Vanaf de overloop bereik je de trap naar de tweede verdieping waar nog eens 2 goed formaat slaapkamers zijn. Hier is eventueel een mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Thomsonlaan 41 Haarlem artist impression woonkamer

Artist impression woonkamer

De Thomsonlaan maakt deel uit van de Natuurkundigenbuurt, een zeer kindvriendelijke buurt. Centraal en gunstig gelegen op enkele fietsminuten afstand van Haarlem Centrum. De bossen, de duinen en de stranden van Zandvoort en Bloemendaal zijn met de fiets bereikbaar. Diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer naar o.a. Amsterdam, Den Haag en Schiphol zijn gemakkelijk te bereiken.

Kortom, er gaat een verbouwing aan vooraf, maar de locatie en de mogelijkheden van deze woning maken het meer dan de moeite waard om een kijkje te komen nemen aan de Thomsonlaan 41 in Haarlem.

  • Thomsonlaan 41 Haarlem

Indeling woning

Begane grond: Entree, meterkast, hal, trap naar 1e verdieping, kelderkast, badkamer met douche en toilet, rechts van de hal de doorzonwoonkamer met veel lichtinval. Via de woonkamer is de keuken te bereiken waar zich ook de wasmachineopstelling en CV ketel bevindt. De tuin is volledig bestraat, bevat een berging over de hele breedte van de tuin en heeft een eigen achterom.

Eerste verdieping: Overloop, twee ruime slaapkamers waarvan 1 met inbouwwandkast en 1 kleinere slaapkamer, mogelijkheid tot realisatie balkon, tweede badkamer met douche, wastafel en toilet, vaste trap naar 2e verdieping.

Tweede verdieping: Overloop, 2 grote slaapkamers waarvan 1 met inbouwwandkast, mogelijkheid tot uitbreiding (opbouw).

Bijzonderheden woning

  • Ruime gezinswoning (138 m2) in de kindvriendelijke en ruim opgezette Natuurkundigenbuurt.
  • Vijf slaapkamers op de verdiepingen, eventueel zelfs een zesde te creëren middels een opbouw (vergunningsplichtig).
  • Rustige buurt, kinderen kunnen hier nog heerlijk op straat spelen
  • De woning dient gemoderniseerd te worden, ouderdomsclausule van toepassing.
  • Vrij parkeren in de straat
  • Zeer centraal gelegen t.o.v. winkels, meerdere (basis)scholen, sportverenigingen, parken, strand, wandelgebieden, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.
  • Let op: fundering op houten palen, funderingsherstel noodzakelijk

Plattegronden

Downloads
Interesse in deze woning?
Locatie