Skip to main content

Rossinistraat 134 - Heemskerk - TE KOOP

Vraagprijs: € 439.000 k.k.

In de gewilde Neksloot wijk in Heemskerk staat deze bijzondere hoekwoning die barst van de potentie. De woning dient gemoderniseerd te worden en kan dus helemaal naar eigen smaak worden ingedeeld en gerenoveerd. De woning beschikt over een lichte woonkamer, patiotuin, grote garage en een slaap-of werkkamer op de begane grond. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen.

Op de tweede verdieping is nu al veel woonruimte. Met de toevoeging van een dakkapel en het aanpassen van de indeling zou u hier met gemak 3 grote slaapkamers kunnen realiseren.

De Neksloot buurt is een aangename en rustige wijk in Heemskerk met veel groen. De wijk bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen, aangevuld met enkele appartementen. Een belangrijk voordeel van de Neksloot buurt is de nabijheid van voorzieningen. Het winkelcentrum van Heemskerk ligt om de hoek. Daarnaast zijn er diverse speelplaatsen, wat het een ideale omgeving maakt voor gezinnen met kinderen. 

De bereikbaarheid van de Neksloot buurt is uitstekend. De wijk ligt gunstig ten opzichte van belangrijke uitvalswegen, waardoor steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar eenvoudig te bereiken zijn. Het strand en de duinen liggen bovendien op fietsafstand.

Kortom, de locatie en de mogelijkheden van deze woning aan de Rossinistraat 134 in Heemskerk maken het meer dan de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Indeling woning

Begane grond: Voortuin, entree, hal met daarin toilet, meterkast en trap naar de 1e verdieping, woonkamer, L-vormige keuken met toegang naar de patiotuin, hal, badkamer, slaapkamer. Via de patiotuin of voorzijde van de woning toegang tot de garage/berging. 

Eerste verdieping: Overloop met vide, was-/cv-ruimte, 1 grote slaapkamer met dakkapel, 1 slaapkamer met dakraam.

Bijzonderheden:

  • Rustige en kindvriendelijke ligging in een groene wijk;
  • Mogelijkheid tot gelijkvloers wonen;
  • Zeer grote garage/berging van 21 m2;
  • Bouwtechnisch rapport van Vereniging Eigen Huis aanwezig;
  • Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving;
  • Gunstig gelegen t.o.v. basisschool, winkels en sportvoorzieningen;
  • Alle voorzieningen en uitvalswegen in de directe omgeving;

Plattegronden

Downloads
Interesse in deze woning?
Locatie