Skip to main content
makelaar beverwijk

Makelaar Beverwijk

Op zoek naar een makelaar in Beverwijk? De huidige woningmarkt is een spannende markt met veel vraag en weinig aanbod. Hoe gaat u als verkopende partij met die gekte om? Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van een woning? Vindt u de verkoop van uw huis al spannend genoeg en kunt u wel wat ondersteuning en professioneel advies gebruiken? Dan bent u bij Magister Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn uw makelaar in Beverwijk. Bij ons kunt u volledige transparantie verwachten, duidelijke afspraken, vaste tarieven en geen opstartkosten of andere verborgen kosten. 

Zoals we al aangaven kent de huidige woningmarkt op dit moment veel krapte. In de meeste gevallen zullen er veel potentiële kopers zijn voor uw woning en de huizenprijzen stijgen nog steeds. Wij vinden het daarom logisch om te werken met scherpe all-in tarieven. Met de keuze voor één van onze, scherp geprijsde, pakketten heeft u de zekerheid van juridische en technische ondersteuning.

De makelaar in Beverwijk met vaste lage prijzen

Wij zijn de makelaar in Beverwijk die vaste, lage pakketprijzen hanteert ongeacht de verkoopwaarde van uw woning. Daar doen wij niet geheimzinnig of moeilijk over, de prijzen staan gewoon op de website. Transparantie richting potentiële kopers en u als verkoper vinden wij erg belangrijk. Daarnaast kennen wij als makelaar Beverwijk de huizenmarkt in Beverwijk en omstreken als geen ander.

Onze sterke punten

✓ Lage tarieven, vaste pakketprijs

✓ Geen opstartkosten, courtage of andere verborgen kosten

✓ Achteraf betalen bij de notaris

✓ Bezichtigingen ook buiten kantoortijden

✓ Indien gewenst: online biedsysteem

Onze pakketten
Pakket A
1.550
 • ca. 20 foto’s
 • Plattegronden
 • Vraagprijsadvies
 • Verkoopbord
 • Plaatsing op Funda e.a.
 • Opstellen koopcontract
Pakket B
2.450
 • Alles uit pakket A
 • ca. 25 foto's
 • 360 graden foto’s
 • Woningvideo
 • Verkooptekst
 • 10 bezichtigingen
Pakket C
3.250
 • Alles uit pakket B
 • ca. 30 foto's
 • Funda Blikvanger (1 jaar)
 • Funda Toppositie (1 maand)
 • Onbeperkt bezichtigingen
Voor alle pakketten geldt: vaste prijzen incl. BTW, geen opstartkosten, betaling achteraf (tijdens de overdracht bij de notaris).
makelaar-beverwijk

De makelaar in Beverwijk met een uniek online biedsysteem

Magister Makelaars is de online makelaar in Beverwijk. Eén van de unieke aspecten binnen onze manier van werken is dat wij een online biedsysteem hanteren. Dat systeem is volledig transparant en levert de beste verkoopopbrengst doordat kopers meerdere keren mogen bieden. Zo maken we de woningmarkt in Beverwijk eerlijker voor potentiële kopers. Zoals we al eerder aangaven zijn wij altijd transparant en helder over alles wat wij doen en met u afspreken, afspraak is bij ons altijd afspraak. Bij ons hoeft u ook niet bang te zijn voor addertjes onder het gras of kleine lettertjes. Tenslotte gaan we uiteraard altijd zorgvuldig om met persoonlijke of gevoelige informatie.

makelaar-beverwijk-online-bieden

De makelaar in Beverwijk waar uw kosten van tevoren bekend zijn

Bij Magister Makelaars Beverwijk werken we met scherpe all-in tarieven, dat kan doordat wij werken met behulp van zorgvuldig samengestelde pakketten. Pakketten die u alle zekerheid geven die u nodig heeft bij de verkoop van uw huis. 

Wilt u het liefst zoveel mogelijk zelf de touwtjes in handen hebben bij de verkoop van uw woning? Dat kan, bij de keuze voor pakket A doet u een aantal zaken zelf. Zaken zoals het schrijven van de verkooptekst en de bezichtigingen. Op die manier kunt u flink op de kosten besparen. Natuurlijk kunnen wij u ook volledig ontzorgen. Met uw keuze voor pakket B of C ontzorgen wij u volledig en nemen wij u hele proces uithanden. Het verschil tussen deze pakketten bestaat vooral uit het aantal dagdelen waarop de bezichtigingen begeleid worden en de promotionele inzet. 

Welk pakket u ook kiest, wij gaan altijd tot het uiterste voor een optimaal verkoopresultaat en een eerlijk en open verkooptraject. Dit is de reden dat wij bij voorkeur werken met ons online biedsysteem waarbij iedereen gelijke kansen krijgt. We gaven het al eerder aan, op deze manier kunnen wij een volledig transparant biedingsproces garanderen. Een open, transparant en eerlijk proces voor zowel kopers als verkopers én ook nog eens de beste verkoopopbrengst doordat kopers meerdere keren mogen bieden.

makelaar-beverwijk-magister_makelaars

Makelaar Beverwijk - Magister Makelaars

Kiest u voor Magister Makelaars Beverwijk dan kiest u voor een volledig transparant verkoopproces en lage all-in tarieven. Kiest u voor Magister Makelaars dan kiest u voor duidelijkheid en een nuchtere kijk op de verkoop van uw woning. Bij ons heeft u de keuze uit drie pakketten die volledig aansluiten op uw wensen en eisen die u heeft wanneer het gaat om de verkoop van uw eigen woning. 

Verwacht bij ons niet dat wij werken vanuit een duur kantoor, dagelijks zitten op prijzig kantoormeubilair, ons werk doen in chique kleding en dure maatpakken of rijden in een auto van de zaak. Wij doen als makelaar Beverwijk niet aan dure lidmaatschappen of prijzige softwarepakketten, dat zijn namelijk allemaal kosten die naar u worden doorberekend! Op die manier houden wij de verkoop van uw huis makkelijk en betaalbaar, ongeacht de waarde. Bij Magister Makelaars kunt u wel vaste prijzen verwachten inclusief BTW, geen opstartkosten en betaling achteraf. 

Bij ons kunnen er ook bezichtigingen plaatsvinden in de avonden of op zaterdagen. Wel zo flexibel als u om wat voor reden dan ook snel uw woning verkocht dient te hebben. 

Als makelaar Beverwijk en omstreken richten wij ons puur op de verkoop van woningen. Wij doen geen aankoop, taxaties of verhuur van woningen. Wij gaan samen met u voor een optimaal verkoopresultaat en dat is een wel zo geruststellende gedachte.

huis-verkopen-beverwijk

Persoonlijke benadering bij verkoop woning in Beverwijk

Magister Makelaars is een klein kantoor met een persoonlijke benadering voor iedereen. Wij nemen alle tijd om met u alles goed door te nemen wat er komt kijken bij de verkoop van uw woning. De verkoop van uw huis is een spannende en, soms ook, ingrijpende periode dat begrijpen wij als makelaarskantoor als geen ander. Juist daarom staat actief meedenken en een persoonlijk aanpak bij ons altijd voorop!

Contact met dé makelaar in Beverwijk?

Neem gerust contact op als u een makelaar in Beverwijk zoekt. Gaat u binnenkort uw woning verkopen en kunt u ondersteuning en advies gebruiken? Wilt u eerst eens meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Graag geven wij u uitleg over onze werkwijze en helpen u verder.

Meer weten?

We horen het graag als u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een kennismaking.