Bedankt voor uw bericht

Dit hebben wij in goede orde ontvangen. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren op uw bericht.

Om te voorkomen dat u onze e-mails niet ontvangt raden wij u aan ons e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te slaan als contactpersoon in uw e-mail programma. Mocht u binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen neem dan aub telefonisch contact met ons op via 06 - 4477 0752.

Blijf op de hoogte en volg ons

Een minuutje tijd over?

Schrijf een review. Uw hulp word zeer gewaardeerd!
Mogelijk interessant voor u:

Kosten koper

Kosten koper (afgekort: k.k) zijn de kosten die gemaakt moeten worden om eigenaar van een woning te worden. Deze kosten bestaan uit de overdrachtsbelasting, de notariskosten en Kadasterkosten.

Bouwtechnische Keuring

Een bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een woning. Een bouwtechnische keuring geeft duidelijkheid over de bouwkundige staat en eventuele verborgen gebreken.

Verkoopklaar maken woning

U wilt uiteraard dat uw woning er perfect uitziet als de fotograaf langskomt en als potentiële kopers het komen bezichtigen. Een schoon en opgeruimd huis ziet er nu eenmaal aantrekkelijker uit en verkoopt sneller.

Integriteit makelaars

Recentelijk is uit vele meldingen bij Vereniging Eigen Huis en undercover filmopnames van het TV programma Radar gebleken dat een oververhitte woningmarkt lijkt uit te nodigen tot misdragingen en dat er een gebrek aan ethiek en moreel besef lijkt te zijn bij sommige makelaars.
© Diverse foto's en drone video homepage Dick Van Egmond