Bedankt voor uw bericht

Dit hebben wij in goede orde ontvangen. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren op uw bericht.

Om te voorkomen dat u onze e-mails niet ontvangt raden wij u aan ons e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te slaan als contactpersoon in uw e-mail programma. Mocht u binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen neem dan aub telefonisch contact met ons op via 06 - 4477 0752.

Blijf op de hoogte en volg ons

Een minuutje tijd over?

Schrijf een review. Uw hulp word zeer gewaardeerd!
Mogelijk interessant voor u:

Energielabel aanvragen

Het energielabel voor woningen geeft inzicht in de energiezuinigheid van een huis. Bij de verkoop van een huis moet de verkoper een definitief energielabel overhandigen aan de koper.

Integriteit makelaars

Recentelijk is uit vele meldingen bij Vereniging Eigen Huis en undercover filmopnames van het TV programma Radar gebleken dat een oververhitte woningmarkt lijkt uit te nodigen tot misdragingen en dat er een gebrek aan ethiek en moreel besef lijkt te zijn bij sommige makelaars.

Zelf huis verkopen of via makelaar

Je huis zelf verkopen bespaart makelaarskosten maar het kost je wel veel tijd en regelwerk. Lees hier waar je allemaal rekening mee moet houden.

Erfdienstbaarheid

Erfdienstbaarheid is volgens artikel 5:70 BW: “een last, waarmede een onroerende zaak - het dienende erf - ten behoeve van een andere onroerende zaak - het heersende erf - is bezwaard.”
Magister Makelaars op Funda
© Diverse foto's en drone video homepage Dick Van Egmond
Magister Makelaars op Pararius